25n
25N
25N

La Policia Nacional deté a tres homes per robatoris amb força en establiments comercials del centre de Xirivella

En un dels robatoris es van apoderar de la caixa registradora valorada en uns 800 euros amb uns 1.000 euros en el seu interior

La Policia Nacional deté a tres homes per robatoris amb força en establiments comercials del centre de Xirivella
09/02/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres homes d’entre 18 i 22 anys, d’origen espanyol, un d’ells com a presumpte autor de dos robatoris amb força i els altres dos com a presumptes autors de quatre robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa, en establiments comercials del centre històric de Xirivella comesos durant la nit. El modus operandi en tots dos casos era l’ocupació de la força sobre la persiana de seguretat i seguidament fracturar el pany i una vegada a l’interior apoderar-se dels diners i efectes. En un dels robatoris es van apoderar de la caixa registradora valorada en uns 800 euros amb uns 1.000 euros en el seu interior.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que s’estaven produint una sèrie de robatoris amb força en establiments comercials del centre urbà de Xirivella durant la nit.

Durant les recerques, els agents van establir diversos dispositius de vigilància en la zona i en el transcurs d’un d’ells van interceptar a un home i després de diverses gestions ho van detenir com a presumpte autor de dos robatoris amb força.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar la identitat d’altres dos sospitosos i després de la seua localització van ser detinguts com a presumptes autors de quatre robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa. Els detinguts, dos amb antecedents policials, dos van passar a disposició judicial, mentre l’altre va ser internat de nou en un centre de menors.

Més informació

1 Comentari

  1. Red de Cerrajeros Baratos
    Red de Cerrajeros Baratos febrer 28, 16:34

    Seguramente con un buen sistema de seguridad, puertas blindadas y cerrojos de ultima teconologia muchos de estos robos se hubieran evitado

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 1 =

museo prehistoria