25n
25N
25N

La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana en un xalet i deté a un home

En el cotxe van localitzar 23 grams de, pel que sembla, haixix i ho guardava també en la seua habitació de casa de la seua mare

La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana en un xalet i deté a un home
09/03/2017 -

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana a Torrent i han detingut a un home de 30 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. Els policies van realitzar un registre en el cotxe i en dos domicilis on van intervenir 21 plantes i 25 grams de cabdell secs de, pel que sembla, marihuana, cinc grams de, pel que sembla, cocaïna, 680 grams de, pel que sembla, haixix, una bàscula de precisió, quatre telèfons mòbils, un laboratori amb divers material utilitzat per a la plantació com a llums de calor, transformadors, aparells d’aire condicionat, entre altres efectes, una caixa de cabals i 6.225 euros.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que en un domicili de Torrent es podria ocultar una plantació de marihuana i que el seu propietari podria estar dedicant-se a la venda a xicoteta i mitja escala d’haixix i marihuana.

Els policies van establir un dispositiu de vigilància en el transcurs del com van esbrinar la identitat de la persona que s’estaria dedicant a la venda de les substàncies estupefaents, així com que la plantació de marihuana la tenia en un xalet i que l’haixix ho ocultava a casa de la seua mare.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar dues entrades i registre, localitzant en el domicili de la seua mare en la seua habitació 657 grams de, pel que sembla, haixix i en el xalet 21 plantes i 25 grams de cabdell secs de, pel que sembla, marihuana, cinc grams de, pel que sembla, cocaïna, una bàscula de precisió, quatre telèfons mòbils, un laboratori amb divers material utilitzat per a la plantació com a llums de calor, transformadors, aparells d’aire condicionat, entre altres efectes, una caixa de cabals i 6.225 euros.

Els policies van realitzar un registre del cotxe localitzant altres 23 grams de, pel que sembla, haixix ocults en l’habitacle de la ràdio. Finalment, els agents van detenir al sospitós com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − dos =