25n
25N
25N

La Policia Nacional desmantella un punt de cultiu accelerat de marihuana i deté a un home

S’han confiscat 534 plantes de marihuana, quasi mig quilo de cabdell secs, llums de calor, transformadors, temporitzadors, aparells d’aire condicionat, humidificadores, extractors, ventiladors entre altres efectes

La Policia Nacional desmantella un punt de cultiu accelerat de marihuana i deté a un home
20/03/2017 -

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de cultiu accelerat i distribució de marihuana en un habitatge de Gandia i han detingut a un home de 44 anys, d’origen lituà, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els agents van comprovar que l’habitatge estava totalment destinada en exclusiva per al cultiu interior de, pel que sembla, marihuana.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que en un habitatge de Gandia es podria estar conreant pel que sembla marihuana. Durant les recerques, els policies van esbrinar que en l’habitatge no habitava ningú però cada dia acudia un home que prenia nombroses mesures de seguretat en arribar i abandonar la mateixa.

Els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants del domicili i esbrinant que l’habitatge estava destinat exclusivament per al cultiu de, pel que sembla, marihuana.

 

Habilitació de l’habitatge

Els policies en realitzar un registre del domicili s’adonaren que l’habitatge tenia totes les seues estades dedicades al cultiu i processament de, pel que sembla, marihuana. En el saló havia instal·lat un hivernacle amb 320 plantes de, pel que sembla, marihuana, amb totes les parets folrades amb material aïllant tèrmic, amb un sofisticat sistema hidropònic per al creixement de les mateixes sense necessitat de terra, la qual cosa facilita una major optimització de l’espai, amb un sistema de reg individualitzat a cada planta i automatitzat, sistema de ventilació amb dues potents turbines, un filtre, ventiladors per a refrigerar l’ambient i dos equips d’aire condicionat. La llum i la calor eren proporcionats per un gran nombre de bombetes d’alta potència.

En una altra de les habitacions es va localitzar un altre hivernacle per al cultiu accelerat en el qual es van intervenir 214 plantes de, pel que sembla, marihuana en procés de creixement, així com una altra estada dedicada a l’assecament, on es van intervenir 400 grams aproximadament de cabdell secs.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van detenir en els voltants de l’habitatge al sospitós com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 18 =

museo prehistoria
museo prehistoria