25n
25N
25N

La Policia Local blindarà les platges la Nit de San Joan per evitar un repunt de contagis

La Policia Local blindarà les platges la Nit de San Joan per evitar un repunt de contagis
22/06/2020 -

La Policia Local blindarà les platges de la ciutat per evitar aglomeracions que puguen suposar un perjudici per a la salut pública durant la Nit de Sant Joan. Amb l’objectiu d’evitar un repunt de contagis pel virus de la COVID-19, la Prefectura Superior del cos ha dissenyat un operatiu especial que comptarà amb 192 agents, 510 tanques, la unitat de Cavalleria i la de Drons per evitar l’accés i les celebracions a les platges de la Malva-rosa, Cabanyal, Pinedo, el Saler i el Perellonet.

“La pandèmia no ha passat, hem de continuar extremant les precaucions”, ha advertit el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano. “El dispositiu policial especial per a la Nit de Sant Joan necessita la responsabilitat individual i col·lectiva. No hem d’abaixar la guàrdia, encara que finalitze l’Estat d’Alarma, la pandèmia no ha acabat”.

L’operatiu especial de la Nit de Sant Joan ha arrancat a primera hora de hui dilluns dia 22 amb el depòsit de les tanques que impediran accedir a les platges de la ciutat demà dimarts dia 23 de nit. Seguirà amb el tancament d’accessos i la prohibició d’entrada a les platges a partir de les 19 hores de dimarts 23, així com vigilàncies discrecionals per part dels quasi 200 agents amb els quals comptarà el dispositiu especial per evitar qualsevol mena de celebració a les platges de la ciutat.

“Tot un dispositiu policial que està acompanyat de la resta de mesures aprovades a la Junta de Govern per evitar aglomeracions que puguen suposar un repunt de contagis davant la dificultat per mantenir distàncies interpersonals de seguretat, i estarà perfectament coordinat amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a través de les reunions que s’han mantingut amb la Delegació de Govern”, ha explicat l’edil de Protecció Ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 3 =