25n
25N
25N

La Policia de Cullera frustra un intent de robatori amb inhibidors d'alarmes

La Policia de Cullera frustra un intent de robatori amb inhibidors d'alarmes
10/03/2017 -

La Policia Local de Cullera va frustrar la matinada del passat dia 8 un robatori en un conegut taller mecànic de la zona comercial del carrer Sueca. En l’intent d’assalt, els lladres van utilitzar inhibidors de freqüència per a anul·lar les alarmes.

Una patrulla que vigilava el lloc s’adonà que la sirena d’una gran superfície dels voltants es va disparar i es van acostar per a comprovar què succeïa. La seua presència va fer fugir als lladres a peu, que van poder ser vistos des de lluny.

Immediatament, diverses patrulles van activar un dispositiu per a realitzar batudes pels camps adjacents encara que, finalment, els autors de l’intent de robatori no van poder ser localitzats.

No obstant això, els agents es van confiscar de diversos objectes emprats en esta malifeta, en la qual els perpetradors arribaren a trencar una finestra amb una maça de ferro de grans dimensions.

Així mateix, es va comprovar que els cables de l’alarma havien sigut arrancats i diversos objectes foren tirats per terra. Entre ells, un inhibidor de freqüències per a la inutilització de les alarmes, localitzat al costat de la porta de l’establiment i una ‘pota de cabra’ en l’exterior, una barra de metall que servix per a forçar portes o obrir cotxes.

Tot el material fou posat a la disposició de la Guàrdia Civil del Lloc Principal de Cullera, els efectius del qual també estigueren en el lloc dels fets per a prosseguir les investigacions a fi de procedir a la identificació i detenció dels presumptes autors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 14 =