caixa popular

La població més jove d'Alfafar gaudeix amb "Joves de Nit"

La població més jove d'Alfafar gaudeix amb "Joves de Nit"
21/07/2017 -

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar ha recolzat la celebració de “Joves de Nit”.

Divendres passat 14 de juliol es va celebrar “Joves de Nit”, una iniciativa organitzada per la plataforma juvenil “JO per JO” en la qual un grup de joves d’Alfafar s’han unit amb la idea en comú de promoure activitats i altres serveis alternatius i saludables per a les i els joves de la localitat. Aquesta jornada juvenil sorgeix del curs “Participació juvenil: iniciatives, associacionisme i emprenedoria social” i es va celebrar a manera de projecte final d’aquest curs, que ha durat sis mesos.

L’activitat, duta a terme en la Plaça el Sequer de Nelot, va començar a les 19:00h amb una Gimcana titulada “A la recerca del tresor perdut”, en la qual les i els participants havien d’aconseguir guanyar el joc superant diferents proves que incloïen jocs d’aigua, jocs populars, un passa paraula i jocs tradicionals, aprofitant la seua recent pintura en el sòl de la plaça. Les i els joves podien caracteritzar-se de pirates, pintant-se la cara o utilitzant complements per a involucrar-se d’una manera total en el joc. Al voltant de les 21:00h es va deixar pas al “Sopar a la Fresca” en la qual van poder gaudir d’una agradable nit d’estiu i agafar forces per als Tornejos en Graó que els esperaven a continuació. Van poder triar participar en ping pong lligat, volleyball o futbol. Tot el temps va estar disponible un Photocall on es van poder fer divertides fotos. Sobre la mitjanit es va donar per conclosa la intensa jornada.

És molt important donar suport a aquest tipus d’activitats que fomenten la participació, la comunicació entre persones de la seua mateixa edat i l’oci saludable entre la població més jove del municipi.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris