25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona rep 1.300.000 euros en subvencions aprovades per la Diputació de València

La Pobla de Vallbona rep 1.300.000 euros en subvencions aprovades per la Diputació de València
30/04/2020 -

La Diputació de València ha aprovat aquest dimarts un augment de 358.000 euros de la subvenció que destina a la Pobla de Vallbona a través del Fons de Cooperació Municipal. Aquesta ajuda suposa una assignació addicional als 419.000 euros del fons inicial de cooperació finançat al 50 % entre la Generalitat i la Diputació.

La Pobla disposarà així aquest any de prop de 777.000 euros del Fons de Cooperació Municipal, unes ajudes que no vénen vinculades a cap actuació concreta i que l’Ajuntament podrà destinar en aquells programes més necessaris per al municipi en aquests moments.

La Pobla rep enguany el màxim de subvencions històriques per part de la Diputació de València, ja que a aquesta quantitat s’ha de sumar el Pla d’Inversions bianual, que destina en el municipi 940.000 euros.

En total, són 1.717.000 euros els que l’Ajuntament de la Pobla rebrà a través del Fons de Cooperació i el Pla d’Inversions. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha manifestat la seua satisfacció en tractar-se d’una xifra important i més en aquests moments en què la situació de la situació generada per la COVID-19 i l’estat d’alarma està fent mal a les famílies i l’economia i totes les ajudes són bones per a poder eixir d’aquesta situació. Garcia ha recordat que la prioritat del govern sempre ha sigut la política social i ara més que mai l’ajuntament ajudarà a les famílies del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =