25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona presta assessorament legal davant les ocupacions d'habitatges

La Pobla de Vallbona presta assessorament legal davant les ocupacions d'habitatges
28/10/2020 -

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona posa en marxa un servei d’atenció a les persones que pateixen l’ocupació no autoritzada del seu habitatge. Amb aquest servei es prestarà assessorament legal al veïnat del municipi que troba ocupat el seu pis.

L’oficina estarà atesa per una advocada especialitzada que informarà els veïns afectats sobre la normativa aplicable, els tràmits a seguir i resoldrà els dubtes sobre el procediment. El servei entrarà en funcionament el pròxim 5 de novembre i es sol·licitarà amb cita prèvia.

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament vol donar suport a aquells veïns que s’han vist afectats per una ocupació no autoritzada del seu habitatge. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que tot i que la Pobla no pateix una incidència major que altres municipis, “sí que volem que aquells propietaris que es troben afectats disposen l’assessorament legal de l’Ajuntament per abordar aquesta situació.

Juntament amb aquesta mesura, l’Ajuntament ha posat en marxa altres iniciatives com la Borsa d’Habitatge Públic perquè els propietaris puguen llogar els pisos buits amb garanties de cobrament i bon ús.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 8 =