25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona aconseguix un Centre de Dia per a persones majors

El Centre de Dia La Rascanya anirà destinat a persones majors i tindrà capacitat per a 80 usuaris

15/04/2021 -

La Pobla de Vallbona ha aconseguit una subvenció d’1.200.000 euros per a la construcció d’un centre de dia a la localitat. La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives recull aquesta infraestructura reclamada per l’ajuntament.

El Centre de Dia Rascanya es construirà a l’avinguda de la Mar Mediterrània i tindrà capacitat per a 80 usuaris. El centre serà municipal i es destinarà a persones majors.

L’Ajuntament assumirà les competències per a l’elaboració del projecte d’execució i la construcció del centre i la Generalitat es farà càrrec íntegrament de les despeses. Enguany està prevista la finalització del projecte d’execució de l’obra que començarà en 2022.

L’Ajuntament iniciava l’estudi de la necessitat d’un centre de dia en 2017 a través d’un estudi poblacional. A partir d’ací es va elaborar un projecte bàsic on es detallava el nombre d’usuaris i les infraestructures necessàries.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat la importància que la Pobla dispose d’un Centre de Dia per la necessitat i la demanda social del municipi.

El projecte s’inclou dins el programa “Cuide’M” de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives dins l’Estratègia Valenciana d’Envelliment Actiu i Lluita contra la Soledat no Desitjada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + vint =

museo prehistoria
museo prehistoria