25n
25N
25N

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova el seu primer emblema corporatiu

Es crea una imatge única per evitar les distorsions que ha patit l’escut durant les diferents legislatures

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova el seu primer emblema corporatiu
10/02/2021 -

La Pobla de Vallbona modernitza la seua imatge corporativa amb l’aprovació del primer emblema de l’ajuntament. El logotip es basa en l’escut municipal i busca adaptar-se a les noves plataformes digitals que milloren la projecció pública de l’administració.

Amb aquest emblema es vol potenciar la imatge de l’ajuntament i facilitar al veïnat la identificació d’aquelles activitats i serveis que presta el consistori. Es cobreix així la mancança de projecció pública del municipi, un dels pocs de la comarca que encara no tenia emblema i no havia adaptat la seua imatge a les noves comunicacions digitals.

Amb el nou emblema, l’Ajuntament ha buscat respectar i valorar la història la tradició del municipi en i adaptar-se al Decret 72/2015 de la Generalitat que regula els símbols i tractaments d’honor de la Comunitat Valenciana.

La imatge de l’escut de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha vist distorsionada des de la seua aprovació l’any 1976. En les diferents legislatures s’han fet canvis de formes i colors que en cap cas havien estat aprovades pel plenari. Amb aquesta nova imatge corporativa s’unifica el símbol que representa l’ajuntament fent-lo més identificable per al veïnat del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + nou =