25n
25N
25N

La pluja va superar les expectatives i va aconseguir més de 150mm a Barx

Aemet pronostica precipitacions acumulades en 12 hores de 80 mm en el litoral sud

La pluja va superar les expectatives i va aconseguir més de 150mm a Barx

El dia va eixir ennuvolat i la pluja va fer acte de presència. Tal com s’esperava, les precipitacions no solament van arribar a la xifra predita sinó que les va superar amb escreix arribant als 150 litres a Barx segons l’Agència Estatal de Meteorologia. En Antella van registrar 131 litres, a Carcaixent van caure al voltant de 80 litres i a Xàtiva 75. Per la seua banda, en el nord d’Alacant també s’ha vist perjudicat per les pluges doncs per exemple a l’Alzira van caure 125 litres per metre quadrat i en la Vall de la Gallinera 107.

lluvia_5-12L’aiguat perjudica el correcte funcionament de la vida quotidiana doncs com que no deixà de ploure i fer-ho en moments de forma torrencial provoca corts en carreteres, com per exemple la CV-505, la CV-598 i la CV-570, despreniments de pedres en els camins com en la carretera d’accés a Cortes de Pallars, crescudes en els rius com per exemple el Sallent que manté en alerta a poblacions com a Presó i Cortesa, tancament del port de Sagunt a causa del fort vent i que nombrosos centres escolars no puguen impartir classe. En la ciutat de València, a més de la intensa pluja, el vent també provoca caigudes d’arbres, branques pertot arreu com en Gaspar Aguilar…

Per a hui la Aemet preveu precipitacions acumulades en 12 hores de fins a 60 litres en el litoral nord i 80 en el litoral sud baixant l’alerta taronja d’ahir a groga. Segons les prediccions, les pluges seguiran al llarg de tota la setmana encara que a partir de matí València, en principi, ja no té cap alerta per risc de pluges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 7 =

CCCC
torrent