25n
25N
25N

La Plaza dels Furs de Burjassot acull la tradicional benedicció d’animals per a celebrar la Festivitat de Sant Antonio Abad

La Plaza dels Furs de Burjassot acull la tradicional benedicció d’animals per a celebrar la Festivitat de Sant Antonio Abad
15/01/2018 -

Gossos, gats, peixos, periquitos, tortugues, fures, cavalls… aquests animals i, molts més, es donaran cita en la Plaza dels Furs de Burjassot diumenge que ve 21 de gener.Aqueixa és la data escollida per la regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps, en col·laboració amb la Penya del Cavall de Burjassot i gràcies a la col·laboració també de Pepe “Pancheta” per a celebrar en el municipi la tradicional benedicció d’animals de Sant Antoni Abad. Benedicció que tindrà lloc després de la missa de les 12 hores. 

La concentració dels animals de companyia serà en la zona del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, mentre que en el cas de les muntures i carros es realitzarà en la Plaça del Pouet, on tenen major amplitud de moviment. Una vegada concentrats tots els animals s’iniciarà la desfilada, començant pels animals de companyia que a més de rebre la citada benedicció també se’ls farà lliurament del tradicional panet de Sant Antoni, la garrofa i una estampa commemorativa. Després del seu pas, serà el moment de les muntures i dels carros que també rebran el citat detall en el seu primer pas per la benedicció.

Després de finalitzar la benedicció, les muntures i els carros tornaran a desfilar per la Plaza dels Furs per a arreplegar, com a agraïment a la seua participació, un cabezón, un cabestre amb reforç per als seus cavalls.

Tot el municipi està convidat a la benedicció donada l’espectacularitat del passeig de les muntures i carros i la gran quantitat d’espècies d’animals de companyia que passen a ser beneïts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

bombers
CCCC
Valencia activa