25n
25N
25N

La platja de Gandia rep el certificat Safe Tourism

La platja de Gandia rep el certificat Safe Tourism
12/08/2020 -

La platja de Gandia han estat mereixedora del Safe Tourism Certified, la marca de referència del Turisme Segur, que atorga el comité de certificació de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, ICTE, després d’haver superat l’auditoria.

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola depén del Ministeri de Turisme i la seua Junta Directiva està composta per les Patronals Nacionals del sector turístic, la Secretaria d’Estat de Turisme, les comunitats autònomes i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Aquest distintiu representa el sector turístic espanyol en el seu conjunt en matèria d’implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront de la COVID-19, i té com a meta generar confiança en els clients i operadors turístics nacionals i internacionals al mateix temps que es redueix el risc de contagi per la covid-19 de turistes i treballadors del sector, gràcies a les mesures que adopten els prestadors de serveis turístics.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha valorat positivament aquest reconeixement. “Hem superat una auditoria independent molt exigent i complexa i que ens situa com una de les platges més segures de tota Espanya. A la Comunitat Valenciana només hi ha quatre municipis que tenen aquest distintiu que prompte passarà a ser una de les moltes banderes de la nostra platja que reconeixen la qualitat dels serveis que prestem”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 12 =