caixa popular

La platja del Perelló torna a ser distingida amb la Bandera Qualitur

La platja del Perelló torna a ser distingida amb la Bandera Qualitur
20/06/2017 -

La platja del Perelló ha tornat a ser distingida amb la bandera Qualitur, amb la qual la Generalitat Valenciana reconeix el treball diari que es realitza des dels ajuntaments perquè el litoral siga sinònim d’excel·lència turística, entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat, segons va destacar la Directora General de Turisme de la Comunitat Valenciana en l’acte de lliurament de banderes que ha tingut lloc aquest matí a Cullera.

L’Alcalde del Perelló, Sr. Andrés Fernández Ferrer, ha rebut la Bandera de la mà de la Directora General de Turisme, Raquel Huete, que presidia l’acte. Un total de 174 platges de la Comunitat han sigut guardonades amb aquest distintiu, que certifica la qualitat dels seus equipaments, la sostenibilitat mediambiental i l’accessibilitat de les platges.

I la platja del Perelló segueix sumant guardons. Any rere any la platja del Perelló renova els seus certificats de qualitat, entre els quals destaca la Bandera “Q” de Qualitat Turística i el certificat ISO 14001 de AENOR, gràcies a l’esforç del consistori perquè els veïns i turistes gaudisquen de la màxima qualitat de les aigües i arenals, excel·lència en els serveis prestats i la seua dedicació en l’execució de mesures dirigides a la protecció del medi ambient en el litoral perelloner. A més, l’estiu passat va rebre un altre guardó més: la bandera Ecoplayas, gràcies a la incorporació d’una zona biosaludable i una important millora en l’accessibilitat de la platja a persones amb mobilitat reduïda.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 4 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris