25n
25N
25N

La platja del Perelló renova les seues banderes de qualitat

La platja del Perelló renova les seues banderes de qualitat
18/07/2017 -

La platja del Perelló continua sent un referent entre la variada oferta de platges de la Comunitat Valenciana. Enguany, la platja del Perelló ha tornat a ser guardonada amb les certificacions “Q de Qualitat Turística” i ISO 14001 de AENOR, que reconeixen el compromís de l’Ajuntament amb la neteja, la seguretat, la vigilància, la qualitat dels serveis i el respecte a l’entorn natural.

El passat 26 de juny, la Regidora de Platges Amparo Fernández, acompanyada per la Regidora Lucía Gregori, va assistir a l’acte de recollida de la Bandera Q de Qualitat Turística a Madrid, que li va ser entregada de mans de la Secretària d’Estat de Turisme, Matilde Asían i el president de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), Miguel Mirones.

Poc més de 200 platges de tota Espanya han sigut guardonades amb la Bandera “Q” de Qualitat Turística, marca que representa la qualitat en el sector turístic espanyol i que aporta a la platja del Perelló prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigurosidad i promoció, després de superar amb escreix les estrictes auditories que asseguren que la prestació de servei és garantia de qualitat, seguretat i professionalitat. Aquestes banderes de qualitat que des de fa quasi deu estius onegen en la platja del Perelló són un premi a l’esforç de l’Ajuntament perquè els veïns i turistes gaudisquen de la màxima qualitat de les aigües i arenals, l’excel·lència dels serveis prestats i una recompensa a la seua dedicació en l’execució de mesures dirigides a la protecció del medi ambient en el litoral perellonero.

Concretament, fa nou estius va ser concedida la primera certificació “Q” de Qualitat Turística i fa vuit es va implantar la certificació mediambiental ISO 14001 en la platja del Perelló. A més, des de l’any passat s’han ampliat els sistemes de qualitat i la platja del Perelló presumeix també de Bandera Ecoplayas, gràcies a la incorporació d’una zona biosaludable i una important millora en l’accessibilitat de la platja a persones amb mobilitat reduïda, sent escollida entre les centenars de platges participants per la qualitat de les seues aigües i arenals així com per la gestió municipal de les mateixes tenint en compte criteris de sostenibilitat i desenvolupament turístic quant a la seua accessibilitat, equipaments i realització de campanyes d’educació i conscienciació ambiental, entre altres aspectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 13 =

torrent