25n
Orgull
Orgull

La plataforma València Ciutat Intel·ligent, reconeguda com a millor projecte innovador per l'eficiència i la sostenibilitat

La plataforma València Ciutat Intel·ligent, reconeguda com a millor projecte innovador per l'eficiència i la sostenibilitat
02/12/2016 -

Els EnerTIC Awards són uns guardons que atorga la Secretaria d’Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital, i en l’edició del 2016 ha atorgat a l’Ajuntament de València els premis Govern Intel·ligent, Ciutat Intel·ligent i Sostenibilitat Intel·ligent. A més, la plataforma València Ciutat Intel·ligent ha sigut reconeguda com a Millor Projecte de l’any.

La plataforma VLCi, gestionada per l’Ajuntament, ha sigut distingida entre els 60 projectes que s’hi van presentar. L’objectiu d’aquests guardons, que atorga el Govern d’Espanya, és “identificar, reconéixer i divulgar la implicació en l’ús de les tecnologies de la informació i comunicacions per a la millora de l’eficiència i sostenibilitat energètica”.

I la plataforma VLCi, que impulsa i gestiona el consistori, ha rebut tres premis atenent el grau d’innovació, el bon nivell en l’ús de tecnologies de la informació, l’impacte en la reducció de consum energètic, l’aplicabilitat a altres organitzacions i l’ús d’indicadors de millora.

Tant el regidor d’Innovació i Canvi Climàtic, Jordi Peris, com el d’Administració Electrònica, Pere Fuset, s’han felicitat per aquests reconeixements, ja que “suposen un suport inqüestionable a l’esforç que aquest equip de govern està fent per intentar aplicar les noves tecnologies al benestar de la ciutadania i, també, per pal·liar els efectes del canvi climàtic a la ciutat”.

A més, i d’altra banda, el cap del Servici de Tecnologies de la Informació i Comunicacions de l’Ajuntament de València, Ramon Ferri, i el projecte Plataforma Valencià Ciutat Intel·ligent (VLCi) han sigut guardonats com a Millor Directiu i Millor Projecte, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − cinc =