caixa popular

La Plataforma pel Dret a decidir es concentra en rebuig al feixisme

La Plataforma pel Dret a decidir es concentra en rebuig al feixisme
21/10/2017 -

La Plataforma pel Dret a decidir s’ha concentrat este divendres a la Facultat de Filologia de Ciències Socials, de la Universitat de València, en rebuig del feixisme.

Este és el seu manifest:

El 9 d’Octubre els valencians i les valencianes celebrem la nostra Diada i enguany ens hem reunit amb el lema: SI AL VALENCIÀ.

La manifestació ciutadana totalment pacífica es va vore acorralada i assaltada per un grup nombrós de feixistes que, concentrats il·legalment, començaren a increpar, amenaçar, insultar i agredir físicament a totes les persones que allí estaven, davant la tèbia intervenció de la policia.

Estes agressions van suposar un greu atemptat a drets fonamentals com la llibertat d’expressió i de manifestació, i no volem que queden impunes.

La comunitat universitària ací reunida volem condemnar enèrgicament les agressions feixistes contra les persones  patides el 9 d’octubre, i especialment, les exercides sobre una estudianta d’esta facultat. Volem dir-li a la nostra companya que NO ESTÀ SOLA, que el feixisme de la ultradreta ens afecta a totes.

Ens preocupant la violència protagonitzada per l’extrema dreta en els últims temps que altera la convivència en la nostra societat, i molt especialment a la ciutat de València. Ens preocupa que el feixisme campe per les nostres ciutats i intimide a la nostra gent, com hem vist recentment a la porta de casa de la vicepresidenta del govern valencià Mònica Oltra.

No podem deixar estos atacs sense resposta i esperem que la justícia actuarà amb exemplaritat. No podem caminar cap a temps passats i dolorosos que no són democràtics, no respecten els drets de les persones, i no desitgem que tornen de cap manera.

Per això cridem ací i ara:

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!!!!

ATUREM EL FEIXISME!!!!!


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios