25n
25N
25N

La pescateria del Mercat d'Algirós es reformarà

La pescateria del Mercat d'Algirós es reformarà
06/10/2019 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que la regidoria reformarà la pescateria del Mercat municipal d’Algirós per un import de 582.712 euros. Es tracta d’un projecte que es troba en contractació en aquests moments.

El regidor Galiana ha dit que “des de la regidoria de Comerç vam encomanar un peritatge dels elements estructurals de la planta soterrani de l’edifici: pilars i forjat. L’informe els considera aptes per a l’ús actual de Mercat, però recomana reparar els elements del forjat amb corrosió en les seues armadures i l’aplicació de pintures de protecció en els elements estructurals com a mesura de prevenció per evitar major carbonatació del formigó i corrosions, així que hem decidit dur endavant aquestes actuacions per evitar situacions com les que vam viure en el Mercat de Russafa, on el PP havia obviat aquests informes durant fins al punt de comprometre’n la seguretat”.

Per a això, es desmuntaran les instal·lacions que discorren penjades pel sostre, per reposar-les posteriorment. Les obres consistiran en la reparació a la planta baixa de tota la xarxa d’evacuació d’aigües residuals de la zona de peixateria actual, per al que cal desmuntar els actuals llocs, els envans de separació entre ells, aixecar el seu paviment i el dels passadissos, demolir la capa de compressió, estudiar l’estat de la cara superior dels nervis del forjat i procedir a la seua reparació, impermeabilitzar-la i substituir l’antiga xarxa per una altra nova, que garantisca la seua estanquitat.

Es reposaran els murs, altells de les parades, instal·lacions i taulells de les parades de venda. A la façana que dóna a la rampa pel carrer Pobla de Farnals, es repararan les patologies aparegudes en el seu parament degudes a filtracions d’aigua per les instal·lacions situades en els llocs de venda per l’interior d’aquesta.

Així, l’actuació sobre la façana consistirà en l’eliminació i desmuntatge de rajoles trencades, disgregades o soltes, es netejarà la zona de lligades i es reposarà peça a peça mitjançant taqueu de les rajoles que falten amb pedra natural igual a l’existent. També es farà neteja del parament de pedra natural mitjançant projecció d’aigua atomitzada a baixa pressió de forma controlada, i amb dissolvent que elimine l’emprimació impermeabilitzant clivellada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =