25n
Orgull
Orgull

La nova llei d'Educació que prepara el Consell reforçarà l'aprenentatge de l'anglés i buscarà el màxim consens

La nova llei d'Educació que prepara el Consell reforçarà l'aprenentatge de l'anglés i buscarà el màxim consens
24/08/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió de treball amb el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, per a abordar les línies bàsiques del pròxim curs escolar i, fonamentalment, la nova llei d’Educació que prepara el Consell, un text normatiu que establirà les bases per a la millora del sistema educatiu a la Comunitat Valenciana.

El Govern valencià aspira que el nou marc legal en què es treballa des de la Conselleria d’Educació i Cultura tinga el màxim consens possible, permeta respondre als reptes que planteja el multilingüisme i reforce, amb això, l’aprenentatge de l’anglés. Esta nova llei és una de les principals prioritats de la política educativa del Consell.

Així ho ha expressat el titular d’Educació, qui ha detallat que el nou text que es prepara des del seu departament inclourà mesures per a impulsar el domini de l’anglés, un dels punts dèbils del sistema educatiu.

“És importantíssim que fem una nova llei que estiga consensuada al màxim” i que atenga als desafiaments educatius, ha subratllat el conseller. “Amb els reptes que hi ha damunt de la taula, estem ja treballant en eixa llei valenciana d’Educació”, ha afegit Vicent Marzà.

A la trobada, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, hi han assistit també el secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler, i el director del Gabinet del President, Arcadi España.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 11 =