25n
Orgull
Orgull

Las Naves fomenta l'emprenedoria innovadora

Las Naves fomenta l'emprenedoria innovadora
02/09/2019 -

Las Naves, Centre d’Innovació de l’Ajuntament de València, obri una nova etapa de promoció de l’emprenedoria amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a València, així com l’entorn urbà i periurbà. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 29 de setembre de 2019. Els projectes seleccionats poden optar a un suport econòmic de 3.000 € en Col·lab Preacceleració i 4.000 € en Col·lab Acceleració. A més, les persones i els equips seleccionats podran gaudir d’un espai de treball i d’una àmplia borsa de mentorizació durant sis mesos.

S’han posat en marxa dos programes, que començaran a mitjans del mes d’octubre de 2019: Col·lab Preacceleració, per a oferir acompanyament a aquelles iniciatives emprenedores que estan buscant la validació i el reforç del seu model de negoci, i Col·lab Acceleració, que té com a finalitat el suport a projectes emprenedors que tenen cert rodatge i que estan a punt d’iniciar la fase de comercialització (o fa només uns mesos que venen el seu producte o servici).

Els programes de promoció de l’emprenedoria innovadora que es desenvoluparan des del Col·lab de Las Naves podran ser seguits per qualsevol tipus de persona física (majors d’edat a títol personal o autònoms) o jurídica (cooperatives, societats limitades, empreses d’inserció, comunitats de béns, associacions, etc.).

Els projectes emprenedors que passen el procés de selecció gaudiran durant sis mesos d’una àmplia borsa de mentorizació individual especialitzada en àrees com metodologies d’emprenedoria en entorns inestables, màrqueting i vendes, oratòria, responsabilitat social, gestió d’equips, estratègia, metodologies de treball àgils, assessorament legal, així com sessions de treball grupal.

A més, els participants podran gaudir d’un espai de treball totalment equipat, activitats de treball en xarxa, accions de visibilització del seu projecte, xarrades especialitzades i treball en equip, i tindran l’oportunitat d’exposar el seu projecte en un dia de demostracions que tindrà lloc el mes d’abril de 2019.

Dotació econòmica per als millors projectes

Amb la finalitat de donar suport als equips i a les persones que tinguen un millor acompliment durant la seua estada en Las Naves, s’ha posat en marxa un programa de suport econòmic que consisteix en una ajuda de 3.000 € per a un dels projectes del programa Col·lab Preacceleració i de 4.000 € per a un dels projectes del programa Col·lab Acceleració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 17 =