25n
25N
25N

La Mutant emprén la nova normalitat amb la Mostra de l'Audiovisual Valencià i animació europea

La Mutant emprén la nova normalitat amb la Mostra de l'Audiovisual Valencià i animació europea
27/06/2020 -

La Mutant de València reobri les portes aquest dissabte –112 després d’acollir la seua última actuació abans de l’estat d’alarma– amb la Mostra de l’Audiovisual Valencià, a la qual seguirà, tres dies després, un cicle de cinema compost per diferents obres de l’animació europea més recent.

Dues propostes audiovisuals que reactivaran la programació de la sala i serviran de preàmbul a un mes de juliol en el qual la dansa contemporània, la dramatúrgia i la música electrònica seran els grans protagonistes.

“És un repte, però també una gran oportunitat per a tornar a la normalitat”, assenyala la coordinadora artística de l’espai, Marta Banyuls, per a qui “l’equip dels dos teatres ha treballat intensament per a poder obrir amb totes les mesures”.

Per part seua, la regidora d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València, Maite Ibáñez, ha destacat que es treballa “amb il·lusió perquè la reobertura dels dos teatres municipals siga un moment especial, de retrobament amb les arts escèniques i audiovisuals, on el públic torne a gaudir a la sala”.

Els treballs més destacats de joves realitzadors obriran el foc dissabte que ve 27 (20.00 hores) amb la Mostra de l’Audiovisual Valencià, una cita que busca reivindicar el gran moment que travessava el sector just abans de l’esclat de la crisi sanitària.

La jornada arrancarà amb una taula redona en la qual diversos professionals analitzaran la situació de l’audiovisual fet a València, i continuarà amb la projecció de diferents peces signades, entre altres, per Marco Huertas, Joecar Hanna, Victoria Herranz, Paula Collado, Carmen Fortea o Redacció Atòmica, nous valors en la creativitat dels quals la formació audiovisual conviu amb influències com la música, la literatura, la dansa o l’arquitectura.

Així mateix, del 30 de juny al 5 de juny, La Mutant es convertirà en la seu del cicle ‘Nova Animació Europea’, una visió sobre les produccions d’animació més destacades del continent durant els últims temps.

DEL STOP MOTION Al 3D

Organitzada per l’Aula de Cinema de la Universitat de València, la mostra consta de sis llargmetratges de diferents nacionalitats (Hongria, Noruega, França o Espanya, entre altres) en els quals conviuen diferents tècniques d’animació –del stop motion al 3D–, i que tenen en comú un bon nombre de guardons i l’ampli reconeixement en certàmens de tot el món.

Les projeccions, que tindran lloc cada dia a les 21 hores, seran, per aquest ordre, Rubén Brandt, col·leccionista, The Tower, The Breadwinner, Buñuel en el laberint de les tortugues, Dilili a París i Un dia més amb vida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

torrent