25n
25N
25N

La música i el teatre estaran molt presents en la celebració dels actes del CMI Santa Cecília

La música i el teatre estaran molt presents en la celebració dels actes del CMI Santa Cecília
02/11/2017 -

El Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol ja té previstos els actes que realitzaran en honor a la seua patrona: el dia 10 de novembre hi haurà dues sessions de teatre en la Casa de Cultura i, l’11, l’orquestra oferirà el seu concert. El diumenge 12 s’arreplegarà a les muses i els nous músics, i la banda interpretarà les seues partitures el 18. Aqueixa nit, per a acabar, hi haurà sopar per a músics, socis i acompanyants. Per a assistir a l’obra del divendres 10 i el sopar del dissabte 18, serà necessari comprar els tiquets durant els dies 6 i 7.

L’obra de teatre del divendres 10 de novembre, on s’interpretarà el sainet ¡Páre vosté la burra, amic!, comptarà amb sessions a les 19 hores i a les 23 hores en la Casa de Cultura. La venda de tiquets es realitzarà els dies 6 i 7, de 18 a 20 hores, en la seua cafeteria.

El dissabte 11 tindrà lloc a les 19 hores, també en la Casa de Cultura, el concert de l’orquestra municipal. El dia 12, a les 11 del matí, es procedirà a arreplegar als nous músics i a les muses. Al migdia, en la parròquia de Santa Marta, se celebrarà una missa en honor a Santa Cecília.

La banda de música oferirà el seu concert el dissabte 18 a les 19 hores en la Casa de Cultura i, a les 22 hores, els socis del CMI es dirigiran al seu sopar en els salons Roquenublo. Per a assistir, hauran d’haver comprat el tiquet el dia 6 o 7, de 18 a 20 hores, en la cafeteria de la Casa de Cultura. El preu del soci i acompanyant serà de 35 euros, el menú per a xiquets costarà 20 euros i el servici d’autobús –anada i tornada– serà de 5 euros. Els músics que desitgen participar hauran d’apuntar-se durant els dies 6 i 7 a la mateixa hora i lloc.

A més, el 5 de novembre, els membres del CMI celebraran un partit de futbol al migdia en el poliesportiu de Puçol. En definitiva, no faltaran activitats per a celebrar el dia de la patrona del CMI Santa Cecília!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 7 =