25n
25N
25N

"La Mostra Empresarial de Nadal" torna a ser un èxit

"La Mostra Empresarial de Nadal" torna a ser un èxit
18/12/2017 -

La localitat de Torrent ha viscut un any més la “Mostra Empresarial de Nadal 2017”, una iniciativa de l’Associació de Comerç i Serveis de Torrent (ACST) que té com a objectiu impulsar el comerç local.

En l’Avinguda al Vedat es van instal·lar divendres passat desenes d’estands de comerços i empreses de la ciutat, en els quals han anat oferint ofertes exclusives dels seus productes i serveis. Els veïns han pogut avançar les seues compres nadalenques en el centre de la localitat, incentivant l’economia local. L’alcalde Jesús Ros i regidor de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos, han visitat un any més aquesta popular mostra i han saludat als comerciants juntament amb el president d’ACST, Vicente Rodrigo, i el gerent, Iván Valls.

Sota el lema #Laciudadesnuestra, l’associació cerca promoure activitats empresarials amb els establiments per a fomentar el comerç de proximitat, sobretot en aquestes dates tan assenyalades per al consum.

Aquesta iniciativa que representa una part del teixit comercial i empresarial de la ciutat, se sumisca a altres iniciatives locals de foment del comerç de proximitat com la campanya d’IDEA’T, “La sort t’espera als comerços de Torrent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − set =

bombers
Valencia activa