caixa popular

La MICE i Caixa Popular: junts pel cinema i l'educació

La MICE i Caixa Popular: junts pel cinema i l'educació
07/02/2018 -

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu i Caixa Popular han arribat a un acord perquè l’entitat siga un dels col·laboradors més importants del festival. Gràcies a aquest conveni, les dos entitats valencianes demostren una vegada més el seu compromís pel foment i el creixement de la cultura a València.

Jose Mª Company, Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, afirma que aquesta cooperació és el reflex del treball i la passió que té l’entitat bancària “pel suport al cinema i a les iniciatives culturals que emergeixen a València” per a, així, “fomentar l’educació i la cultura audiovisual entre la joventut valenciana”.

Per la seua part, el director del festival, Josep Arbiol, reconeix el seu goig sabent que és Caixa Popular, “una entitat de caràcter valencià”, la primera empresa privada que esponsoritza la MICE. “Tenim clar que volem continuar fent créixer la Mostra per arribar a totes les comarques valencianes, i per a això necessitem també el suport privat”. Per últim, Arbiol agraïx a Caixa Popular “l’aposta que fa” pel festival, assegurant: “no els hi fallarem”.

La firma de l’acord, el van formalitzar José Mª Company, com a representant de l’entitat financera valenciana, i Nuria Cidoncha, com a gerent de la MICE.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + set =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018