25n
25N
25N

La Marina Reial acull el 24 de juliol la XXIV Travessia Nadant València

La Marina Reial acull el 24 de juliol la XXIV Travessia Nadant València
07/07/2016 -

La Marina Reial acollirà el diumenge 24 de juliol la XXIV edició de la Travessia Nadant València, única prova, al costat de la Travessia de Pinedo, que es disputa sobre aigües obertes a la ciutat i que és una de les més nombroses d’Espanya gràcies a les dos distàncies de competició i a l’ampli ventall de categories que afavorixen la participació.

La regidora delegada d’Esports, Maite Girau, ha presentat esta prova que organitza la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, i que destaca “per la seua història i tradició i pel nombre de participants que congrega”.

“Es tracta”, ha manifestat la regidora, “d’una prova per a tots els públics perquè la natació és un esport molt complet que, a més, ajuda a la recuperació funcional de les persones que són diferents i tenen dificultats de mobilitat”.

Per a les categories benjamí i promoció, la Travessia és una prova de 750 metres de caràcter no competitiu. Els participants de la resta de categories, alevins, infantils, sènior i veterans, hauran de cobrir 2.000 metres des de l’eixida a l’antiga estació marítima fins a la meta al magatzem 2. A més, hi ha una categoria per a persones amb discapacitat reduïda.

El termini d’inscripció, que s’ha de formalitzar a través del lloc www.travesianadovalencia.com, estarà obert fins a les 12 hora del dimarts 19 o fins a completar el nombre d’inscripcions, un total de 1.300, que és el nombre de nadadors que van participar l’any passat en les diferents categories.

El president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, Juan Pedro Rodríguez, ha posat l’accent en la seguretat de la prova, que queda garantida amb diferents eixides, de manera que no hi haja més de 250 participants en cadascuna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 15 =

CCCC
torrent