caixa popular

La Marina de València, distingida pel seu “Compromís de Qualitat Turística”

El Consorci València 2007 i les empreses concessionàries d’activitats nàutiques Món Marí i Quicksail Nautic4O obtenen aquest reconeixement

La Marina de València, distingida pel seu “Compromís de Qualitat Turística”
18/05/2017 -

El lliurament de diplomes i de 74 distintius “Compromís de Qualitat Turística” va tenir lloc ahir al matí en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu dels Arts i les Ciències de València. L’acte va estar presidit pel Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer i la Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez.

El SCTE Destinacions SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses i serveis turístics de fins a 32 oficis diferents. L’objectiu final és millorar l’experiència i satisfacció del turista.

Aquest projecte es basa en la destinació turística com a concepte integral, com un espai en el qual treballen diferents agents, amb objectius comuns, que han d’oferir productes i serveis amb un nivell de qualitat homogeni, valorant els recursos i l’espai.

En la Marina de València, diferents entitats públiques i privades hem sigut distingides pel nostre esforç i compromís amb la qualitat i la millora contínua en els nostres serveis. Per primera vegada, ha obtingut este distintiu el Consorci València 2007, l’entitat gestora de la Marina de València. La responsable de Relacions Externes del CV07, Bàrbara de Prat, i el responsable d’Explotació de la Marina de València, Gustavo Benavent, han sigut els encarregats d’arreplegar el document acreditatiu. I han aconseguit també este reconeixement dues empreses concessionàries de la Marina de València, Món Marí i Quicksail Nautic4O, ambdues dedicades a activitats i serveis nàutics.

Món Marí organitza esdeveniments i activitats d’empresa a bord d’embarcacions (esdeveniments corporatius, regates, incentius, cursos de formació i celebracions) així com excursions marítimes i travessies amb vaixell, amb diferents possibilitats: passeig a vela amb bany, posta de sol o passejos amb menjar i festes. A més ofereix excursions en catamarà a vela (únic a València), amb capacitat per a 100 persones i servei de lloguer d’embarcacions de passatge i d’esbarjo, de motor i de vela.

Quicksail Nautic4O és una empresa especialista en productes personalitzats en nàutica d’esbarjo. Organitzen esdeveniments corporatius amb vaixell (incentius, team building, activitats outdoor, coaching, presentacions de producte, accions de màrqueting, reunions d’empresa i regates corporatives), rutes i vacances amb vaixell i servei de lloguer d’embarcacions amb o sense patró a València, en la costa llevantina i a Balears. A més, ofereixen activitats nàutiques (speed boats, motos d’aigua, paddle surf, flyboard, caiacs, banana boat, etc.) i es dediquen a l’organització i/o suport de grans esdeveniments nàutic-esportius.

Així mateix, altres empreses privades de la Marina de València estan treballant actualment per a obtenir este reconeixement, que ja han rebut també diferents entitats i empreses de la zona: totes les platges d’esta secció municipal, els restaurants Casa Isabel, Casa Ripoll, El Babau, La Virolla, Els Angels, L’Alegria de l’Horta, La Ferradura, La Murciana, Luz de Lluna, Almar, Bergamonte, Casa Carmela i altres empreses com Bussege València i Les Arenes Balneari Resort València.

El SCTE Destinacions-SICTED és una metodologia que, entre altres eines, compta amb manuals de bones pràctiques que les empreses han de complir. A més, ofereix a les empreses i serveis adherits un pla de formació, visites d’assistència tècnica, tallers i grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació i avaluació de resultats. Finalment, el distintiu s’atorga a aquells que han acreditat el compliment dels requisits fixats. El reconeixement “Compromís de Qualitat Turística” té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació anual de seguiment.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios