25n
25N
25N

La Marabunta de Guillem Albà arriba per primera vegada a València per a regalar felicitat a tota la família

L’obra de teatre inclou música en directe, cançons i gags absurds sense cap ordre establert, en un espectacle en el que tot és posible

La Marabunta de Guillem Albà arriba per primera vegada a València per a regalar felicitat a tota la família
24/03/2017 -

Sis músics-actors sota la batuta artística i desbaratada del clown Guillem Albà conformen La Marabunta, que arriba per primera vegada a València aquest diumenge 26 per a pujar a l’escenari del teatre El Musical i perdre’s pel pati de butaques amb els espectadors en una gran festa escènica.

Programat dins del cicle Escena Diversa del Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, La Marabunta presenta un joc de diversió sense prejudicis per a tota la família (majors de 8 anys) en un espectacle en el qual conflueixen diversos registres. Un xou teatral de clown amb música en directe, cançons, gags absurds, cabaret i cap ordre establert en el qual res té sentit i tot és possible.

Dins d’una estructura teatral molt sòlida en la qual la improvisació constitueix un factor clau, Guillem Albà es proposa en aquest muntatge contagiar el seu desig de felicitat i fer que el públic desconnecte de tot deixant-se portar per una marabunta de divertides ocurrències i disbarats: “Venim a divertir-nos passe el que passe, i qui sap el que passarà avui o demà. Açò és la selva. Voleu riure? Esteu convidats”.

Encara que el guió de cada representació de La Marabunta sempre és el mateix, Albà reconeix que “cada funció és diferent perquè la improvisació i la participació del públic influeixen en el resultat final”. L’objectiu, no obstant açò, mai varia: fer que els espectadors isquen del teatre “més feliços del que van entrar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =

museo prehistoria
museo prehistoria