25n
Orgull
Orgull

La Mancomunitat de l'Horta Nord se suma a la campanya 'Aquest estiu toca'

La Mancomunitat de l'Horta Nord se suma a la campanya 'Aquest estiu toca'
28/07/2021 -

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l’Horta Nord, col·labora amb les UPCCAs de la Comunitat Valenciana en la campanya “Aquest estiu toca”.

La campanya té com a objectiu posar en valor la salut mentre es gaudeix perquè tots sabem que les conductes saludables són fonamentals a qualsevol edat però sobretot en períodes de formació com és l’adolescència i la joventut.

Per això, la campanya pretén arribar a la joventut amb imatges d’oci en plena naturalesa, en espais propis de la nostra Comunitat, pròxims, bonics i que conviden a les xarrades, als riures, a la música amb amics.

Des de Mancomunitat de l’Horta Nord, conscients de les dificultats de relació en aquests temps de pandèmia, es reconeix a tots, però especialment a la joventut que necessita tant al seu grup d’amics, eixe esforç i ha volgut unir-se a aquesta campanya agraint a tots els ciutadans dels nostres municipis l’esforç realitzat.

El missatge que es llança tant en vídeo com en cartells és d’alegria i optimisme posant èmfasi en la responsabilitat i l’autocura tan necessari enfront de la Covid-19 i per descomptat, enfront de les conductes addictives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − sis =