25n
25N
25N

Urbanisme iniciarà els tràmits per a condicionar la Plaça Músic Antonio Eiximeno

Sandra Gómez assegura que “la Malva-rosa serà un barri prioritari per a la regeneració urbana i donar continuitat a la València ciutat de places”

Urbanisme iniciarà els tràmits per a condicionar la Plaça Músic Antonio Eiximeno
09/01/2020 -

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, s’ha reunit este matí amb els representants de l’Associació de Veïns Amics i Amigues de la Malva-rosa amb la finalitat d’atendre les seues reivindiacions i plantejar solucions a les preocupacions veïnals sobre espais com la plaça del Músic Antonio Eiximeno.

La reunió ha sigut un punt de trobada entre la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana i l’associació veïnal amb l’objectiu, segons Gómez, “d’establir una comunicació sòlida entre tots dos organismes, així com atendre i estudiar les diferents reivindicacions i propostes que l’agrupació vol traslladar en representació de tot el veïnatge”.

La vicealcaldessa s’ha compromès a “la millora de la qualitat de vida del barri amb especial atenció al cas de la plaça Músic Antonio Eiximeno, una dels més afectades i reivindicades del barri”. Gómez ha precisat que “és procedirà a estudiar l’expropiació dels parcel·els necessàries per a poder urbanitzar i condicionar la plaça creant un entorn agradable i recuperant espai vital per als veïns i veïnes”. “Desde la regidoria de Desenvolupament Urbà apostem per generar un espai comú, un espai verd, una plaça per als vianants que acabe amb els actuals problemes d’embassades i inundacions”, ha prosseguit.

Així mateix, hi ha hagut “un ferm compromís amb altres espais del barri com la plaça Músic Moreno Gans, en la qual es realitzarà la conversió en zona de vianants el seu entorn”. En esta plaça es va executar un jardí fa uns anys, però continuava estant pendent la conversió en zona de vianants i reurbanització dels seus carrers adjacents. Amb estos compromisos, la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana pretén “dotar a la Malva-rosa d’espais públics funcionals que dignifiquen i milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes que viuen en ells”. “En este mandat volem apostar per la Malva-rosa, volem que tinga un paper important no sols en Els Poblats Marítims, sinó també a València, i per això des d’ara treballarem per a aconseguir-lo”, ha conclòs la vicealcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

mercat medieval ontinyent