25n
25N
25N

La Mallorca Gym Cup tindrà representació valenciana

Carla Cirerer i Irene Ros competiran amb més de 250 gimnastes

La Mallorca Gym Cup tindrà representació valenciana

Este cap de setmana Mallorca es vestirà de gala per a rebre a les millors gimnastes del moment. A partir de hui la Mallorca Gym Cup mostrarà al món la qualitat d’estes esportistes internacionals. A la cita no podien faltar les joves promeses de la gimnàstica espanyola Carla Cerezo i Irene Ros integrants del Club Gymval.

La Mallorca Gym Cup serà la segona competició de la temporada i es tracta d’una cita internacional, ja que es donen cita prop de 250 gimnastes de set països diferents entre els quals és trobes potències mundials d’este esport com Estats Units, Anglaterra i Holanda, entre altres. Les representants valencianes no ho tindran fàcil, però segur demostraran tota la seua qualitat i saber fer.

El torneig d’este cap de setmana no compta amb una organització a l’ús, com les que s’està acostumat a organitzar a Europa, ja que la Mallorca Gym Cup cerca implantar un sistema de competició més semblant al que es duu a terme comunament a Estats Units. La cita mallorquina combinarà la competició de gimnàstica pròpiament dita amb diferents activitats de formació i, fins i tot, es podrà gaudir d’una fira específica d’este deporte on els amants de la gimnàstica trobaran tot el necessari per a la seua pràctica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 15 =