caixa popular

La ludoteca de Mislata destinarà el 50% de les seues places per a joves en risc d'exclusió social

El termini per a inscriure’s en l’activitat romandrà obert fins al pròxim 7 d’octubre en La Fàbrica.

La ludoteca de Mislata destinarà el 50% de les seues places per a joves en risc d'exclusió social
28/09/2017 -

La meitat de les places del programa de ludoteca de Mislata seran per a joves en risc d’exclusió social. L’àrea de Serveis Socials serà qui establirà els requisits per a facilitar a alguns ciutadans amb necessitats aquestes places i permetre’ls gaudir de les activitats d’aquest servei municipal. Per a Ximo Moreno, regidor de Joventut, “aquesta decisió respon a la voluntat del Govern de Mislata de realitzar polítiques transversals i cobrir millor així les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes”.

Moreno ha afegit que “prioritzar a les persones en risc d’exclusió i reservar per a elles espais en les activitats educatives, de joventut, etc. és necessari per a una integració real dels joves”, a més d'”establir com a norma el concepte de solidaritat”. El departament de Serveis Socials disposarà, després d’aquesta decisió, d’una desena de places per a joves d’entre 6 i 14 anys que derive a aquest servei de joventut.

La ludoteca funcionarà entre el mes d’octubre d’enguany i el 30 de maig de 2018 en horari de 17:30 i 19:30 tots els dilluns i dimecres. El termini per a inscriure’s finalitza el pròxim set d’octubre i està oberta a tots els xiquets i xiquetes del municipi d’entre sis i 14 anys.

Entre les activitats lúdiques i pedagògiques que s’imparteixen en la ludoteca hi ha tallers creatius i de manualitats, sessions d’immersió lingüística, jocs i esports de cooperació o eixides per a conéixer enclavaments rellevants de Mislata.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios