25n
25N
25N

La justícia dóna la raó a l’Ajuntament de Godella avalant l’acord de no autoritzar les festes taurines

La justícia dóna la raó a l’Ajuntament de Godella avalant l’acord de no autoritzar les festes taurines
20/06/2018 -

Dos sentències han donat la raó a l’Ajuntament de Godella, desestimant els recursos contenciosos-administratius tant de la ‘Penya taurina La Cuna de Godella’ com del grup municipal Ciutadans en referència a l’acord plenari assolit el 19 de juliol de 2016 per a no prestar la conformitat a la celebració de les festes taurines en la localitat.

Amb aquestes sentències també s’avala la resolució d’alcaldia posterior per la qual es va desestimar la sol·licitud que feren les penyes taurines demanant l’autorització dels festejos i l’ocupació de la via publica.

Aquesta resolució d’alcaldia estava emparada en la delegació de competències que l’administració autonòmica va fer als Ajuntaments per a que decidiren per sí mateixos si autoritzaven o no este tipus d’actes festius.

Cal recordar que la no autorització dels actes festius amb bous al poble estava motivada per una iniciativa ciutadana popular amb 1.700 firmes de veïns i veïnes que es va presentar basant-se en la carta de participació ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

torrent