25n
25N
25N

La Junta de Govern Local aprova el projecte de la segona fase de Sant Vicent Màrtir

La Junta de Govern Local aprova el projecte de la segona fase de Sant Vicent Màrtir
28/10/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, ha anunciat que la Junta de Govern Local aprovarà el projecte tècnic de la reurbanització de la segona fase del carrer de Sant Vicent Màrtir fins a la plaça de Sant Agustí, i dels carrers Periodista Azzati i Padilla.

Este projecte redactat per Auraval Ingenieros SL té un cost de licitació de 626.666 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

El segon tram del carrer de Sant Vicent Màrtir tindrà similitud amb el ja executat, i s’hi col·locaran 14 escocells de 2 x 1 m en els nombres imparells, on igualment es plantaran Pyrus calleryana Chanticleer (perera de flor) i en la vorera dels nombres parells hi haurà 13 jardins amb Picus benjamina, nou ja existents i quatre de nova adquisició.

Quant al mobiliari urbà es renovarà l’existent i s’hi col·locaran aparcabicis, papereres de fosa de recipient doble i cadires de fosa i fusta. De la mateixa manera, es renovarà, tal com es va fer en la primera fase, la totalitat de les canalitzacions.

Tal com ha manifestat Sarrià, després de l’aprovació del projecte es trametrà a contractació per a licitar-lo amb càrrec al pressupost de 2017.

L’estimació és que les obres puguen estar adjudicades i iniciades abans d’estiu perquè no coincidisca amb les festes de Nadal.

Amb esta obra, ha manifestat Sarrià, es recupera espai públic per a la mobilitat de les persones vianants, ja que s’amplien les voreres dels tres carrers, es reduïx un carril de circulació i s’aposta d’una manera decidida pels desplaçaments a peu, amb bicicleta o en transport col·lectiu, per a garantir una major seguretat a les persones i generar espais que animen al passeig tranquil pel centre històric de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 8 =