25n
25N
25N

La judoka Laura Gómez i el futbolista José Luis Gayá, entre els guardonats amb els premis al mèrit esportiu Ciutat de València

La judoka Laura Gómez i el futbolista José Luis Gayá, entre els guardonats amb els premis al mèrit esportiu Ciutat de València
08/10/2016 -

El saló d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina ha sigut l’escenari de la gala de lliurament de trofeus dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València. Durant la cerimònia s’han reconegut els esportistes més destacats, a més dels millors clubs, mitjans de difusió especialitzats i entitats patrocinadores. A l’acte han assistit la regidora d’Esports, Maite Girau, la diputada provincial d’Esports, Isabel García, i el director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moyá.

En la seua intervenció, la regidora Maite Girau ha felicitat els premiats i ha destacat que el Govern municipal “vol convertir València en un lloc d’oportunitats per al desenvolupament de la pràctica esportiva i dels nostres esportistes, per a transformar-la en un referent a nivell nacional i internacional, i açò el podem aconseguir treballant junts com un vertader equip”.

En esta edició, els Premis al Mèrit Esportiu han estrenat noves categories relacionades amb l’àmbit de l’esport escolar, el voluntariat esportiu i l’esport popular. Els premiats d’enguany, a més, han sigut els primers a rebre el nou format del trofeu, més modern i lleuger. En eixe sentit, Girau ha subratllat “la importància de l’esport per a tots, en una labor d’equip entre tots els que esteu ací, que sou part de l’esport de la nostra ciutat, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal”.

La relació de premiats està encapçalada pel futbolista del València CF José Luis Gayà, i la judoka del València Club de Judo, Laura Gómez Ropiñón com els esportistes individuals més destacats. Així mateix, en la categoria amb diversitat funcional han sigut reconeguts els atletes Mónica Merenciano i Héctor Cabrera.

El premi al club o equip esportiu més destacat ha sigut per al Club Billar València i el reconeixement al millor resultat internacional l’ha obtingut l’equip femení de karate de l’Associació de Karate Shotokan de la Comunitat Valenciana. Igualment, l’actual president de la Federació Espanyola d’Halterofília, Emilio Estarlik Lozano, ha obtingut el premi a la trajectòria esportiva més destacada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + un =

museo prehistoria