25n
25N
25N

La iniciativa #NoEstàsSola s'amplia als establiments d'oci nocturn de Gandia

La iniciativa #NoEstàsSola s'amplia als establiments d'oci nocturn de Gandia
15/07/2020 -

Després de la bona acollida que ha tingut la primera part de la campanya #NoEstàsSola, iniciativa de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia destinada a la conscienciació ciutadana i la lluita contra la violència de gènere, hui ha estat presentada la segona part de la campanya que en aquest cas abasta als xiringuitos de la platja i locals d’oci nocturn.

La mesura ha estat presentada aquest matí per la regidora delegada de l’Àrea d’Igualtat, Juana Navarro i el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, en un dels xiringuitos de la platja que s’han adherit a la campanya.

D’aquesta manera es pretén donar visibilitat als recursos, oferir l’ajuda necessària i estar en constant col·laboració amb tots els àmbits possibles de la societat, especialment amb el sector d’oci nocturn i hostaler, perquè qualsevol víctima de violència de gènere puga comptar amb el suport i el coneixement dels recursos. A més els locals adherits a la campanya comptaran amb un protocol d’actuació per saber com poder contenir la situació fins a l’arribada dels cossos de seguretat de l’Estat i quina atenció necessita la víctima fins a l’arribada dels professionals especialitzats.

“En aquesta ocasió, la campanya #NoestàsSola estarà present en els establiments d’oci nocturn de Gandia, en els quals podran trobar els cartells i adhesius en llocs visibles i accessibles dels locals, on apareixeran els principals telèfons i recursos existents per detectar i intervenir davant la violència de gènere” va explicar Navarro qui ha destacat que en els cartells hi ha un codi QR, que redirigeix al web on hi ha la informació detallada per a les dones, amb una sèrie de consells sobre com han d’actuar si presencien o pateixen un cas de violència masclista, així com els principals telèfons i recursos per a la intervenció immediata. “A més, aquests consells es podran trobar en els accessos als banys, perquè de manera discreta puguen accedir a la informació” va finalitzar l’edil.

Per la seua banda, el regidor de Turisme va agrair la col·laboració dels establiments d’oci. “El sector turístic va demostrar durant els mesos de confinament tenir una gran responsabilitat i ara torna a demostrar que està de la banda de la ciutadania i que podem comptar amb això per combatre la violència masclista”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + disset =