caixa popular

La ineficàcia de Ribó

17/07/2017 -

L’alcalde Joan Ribó segueix en el seu ninguneig als barris de València. Ens trobem ara amb un nou episodi d’una gestió deficient que, desgraciadament per als valencians, pot acabar amb un balanç paupèrrim pel que fa a la construcció de noves dotacions públiques.

Ribó i els seus socis del tripartit, enfrontats i dividits, es veuen incapaços de tirar avant les inversions del Pressupost municipal, ja va passar en 2016 amb un nivell d’execució del 66% i succeirà el mateix enguany 2017 en el qual les inversions estan en el primer semestre en un escàs 21%.

A través d’un acord en la Junta de Govern de l’Ajuntament, el tripartit ha renunciat a executar un total de nou projectes pressupostats per a enguany, per la seua falta de diligència en la gestió. Es tracta de projectes com un Centre de Majors de Mestalla, un Centre sociocultural en Torrefiel, l’ampliació del Parc de Benicalap, el Parc de Cuevas Carolinas en Benimamet, la remodelació d’un jardí en Patraix.

Aquest fet suposarà, sens dubte, una decepció per als veïns, els qui són els que pateixen les constants mostres de la ineficàcia de Ribó en la gestió municipal, i que en aquest cas, li porta a renunciar, en 2017, a la redacció de projectes el valor dels quals ascendeix a més d’1,8 milions de €.

Les Propostes d’acord justifiquen el traspàs de l’import a exercicis futurs: “davant la impossibilitat de poder complir els terminis d’adjudicació del contracte abans de la finalització de l’exercici pressupostari vigent…”, i aquest motiu reflecteix un clar fracàs en la gestió.

Ja és sabut per tots l’escàs nivell d’execució pressupostària que presenta el tripartit. I açò és hagut de sobretot al fet que l’alcalde està en el que deu, ni quan ha d’estar. El govern del tripartit i el pas de Ribó per València es recordarà com una ocasió perduda per als valencians.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 5 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC