25n
25N
25N

La indústria del metacrilat es bolca en la producció de mampares escolars a la Comunitat Valenciana

22/09/2020 -

El metacrilat està sent un dels protagonistes en la lluita contra el coronavirus. La necessitat de barreres de protecció ha fet que la demanda d’aquest vidre plàstic s’haja elevat fins a un 400%. Empreses com rotulatumismo a la localitat de Museros, saben bé del que parlem. Han afegit al seu catàleg una amplia gamma de productes de protecció adaptats a les diferents necessitats de separació, en el treball, en el comerç, i ara en l’àmbit escolar.

Les mampares escolars les estan adquirint escoles de tot el país a través de la seua plataforma web. En aquest cas, encara no hi ha una norma específica que obligue als col·legis i instituts a instal·lar-les.

La iniciativa segons rotulatumismo, està venint per professors i l’AMPA que en molts casos comparteixen les despeses. També hi han hagut alguns casos en què l’empresa que gestiona el menjador escolar ha assumit la compra, per tal d’augmentar la seguretat.

Estan eixint moltes ajudes econòmiques per part de les comunitats autònomes per a assumir part del cost de l’instal·lació d’aquestos dispositius, però en la majoria dels casos el pagament inicial el han de fer els centres escolars.

També existeixen excepcions com la de la comunitat de Madrid que també ha tret alguna licitació per a adquirir mampares de policarbonat a les seues universitats. En aquest cas, és la mateixa administració la que s’encarrega de la compra i la distribució.

Foto del model per a pupitre supereconòmic, i a la dreta, mampares instal.lades a la universitat EDEM

Segons el CEO de rotulatumismo, “la majoria de les mampares de protecció venudes per Internet a través de plataformes com Google o Amazon, són empreses Valencianes, que s’han avançat a la resta d’empreses del territori”. També afirma que “el fet que fórem un dels primers països a tindre contagis a l’occident, ens ha permés anticipar-nos a la necessitat en altres països”. Motiu que afavoreix una exportació tant a Europa com als Estats Units.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − un =

museo prehistoria