25n
25N
25N

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visita Burjassot

Arribarà aquesta vesprada a les 20 hores on serà rebuda per tot el municipi en el Casal de la Falla Isaac Peral

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visita Burjassot
24/03/2017 -

Burjassot viurà uns dies de devoció, ofrenes i romeria per a rebre amb fervor la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats. La imatge de la Geperudeta estarà en el municipi des de hui, divendres 24, al diumenge 26 de març en una visita en la qual el gran treball i esforç de la Falla Isaac Peral ha fet possible que tot estiga preparat per a mostrar la devoció de Burjassot a la Verge en la Parròquia de Sant Josep Obrer.

La Mare de Déu dels Desemparats arribarà a Burjassot hui a les 20 hores, on serà rebuda per tot el municipi en el Casal de la Falla Isaac Peral, engalanat per a l’ocasió. Després de la seua recepció i una xicoteta processó, la imatge es portarà a la Parròquia de Sant Josep Obrer en la qual es realitzarà, fins a les dotze de la nit, una vigília d’oració en el seu honor.

El dissabte 25 de març la jornada començarà a les 10 hores, en la pròpia parròquia, amb l’ofrena d’aliments no peribles que s’estendrà fins a les 17 hores. Totes aquelles persones que així ho desitgen, podran fer les seues ofrenes en la imatge de la Verge. A partir de les 18 hores començarà el pelegrinatge que suposarà l’eixida de la imatge de la Verge dels Desemparats de la Parròquia de Sant Josep per a visitar el Barri de Santa Gemma, l’Avinguda Pi i Margall, la seu de l’Associació Andalusa Al Andalus 25 de Burjassot i, novament, la Falla Isaac Peral. El recorregut finalitzarà en la mateixa Parròquia on, novament fins a les dotze de la nit, es realitzarà una oració “tipus taizé preparada per joves” tal com han assenyalat els organitzadors. Després de la mateixa, la Falla Isaac Peral ha organitzat una discomòbil a la qual està també convidat tot Burjassot.

El comiat a la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats serà el diumenge 26 de març. A les 11:30 hores la Parròquia de Sant Josep Obrer acollirà la missa de campanya en el seu honor per a, a les 13 hores, acomiadar la imatge que partirà novament cap a València.

Des de la Falla Isaac conviden a tot Burjassot a participar en les activitats preparades per a honrar la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats que el municipi tindrà l’honor d’acollir al llarg de tot un cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 3 =