caixa popular

La I Gala de l'Esport homenatja els millors esportistes del Puig de Santa Maria

La I Gala de l'Esport homenatja els millors esportistes del Puig de Santa Maria
14/09/2017 -

El municipi del Puig és un poble bolcat en l’esport. Prova d’això són les entitats, clubs, associacions esportives i col·lectius que existeixen a la localitat, així com els centenars de persones que practiquen diàriament algun esport de base i els grans noms locals que despunten en les disciplines esportives d’alta competició.

Fidel al seu compromís amb l’esport local, l’Ajuntament ha pres la iniciativa de celebrar una gala de l’esport anual que servirà per donar a conèixer i retre homenatge als millors esportistes i entitats esportives locals que hagen despuntat en cada temporada.

La primera edició de la Gala de l’Esport del Puig tindrà lloc este divendres 15 de setembre, a partir de les 20 hores, al poliesportiu municipal la Pedrera. S’hi lliurarà un premi al millor esportista local i un altre a la millor entitat esportiva local de la temporada passada. A més, hi haurà mencions i reconeixements concedits tant pel consistori com per cada entitat esportiva a la seua decisió i criteri.

L’elecció del millor esportista / entitat es realitzarà per votació secreta dels membres del Consell d’Esports, que actuaran com a jurat.

Es premiarà a les persones empadronades al Puig que s’hagen distingit durant la temporada passada, hagen participat o no en un club local en el transcurs de la mateixa. I el premi a la millor entitat esportiva local es decidirà entre les entitats, clubs, associacions esportives o col·lectius locals legalment constituïts que s’hagen destacat per la seua tasca en favor de l’esport, així com pels resultats esportius obtinguts pels seus equips o pels seus esportistes a nivell individual.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 20 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris