caixa popular

La Guàrdia Civil procedeix contra una persona per tres delictes de furt continuat de ruscs d'abelles

Encontraren 78 ruscs que es trobaven en un assentament dins d’una explotació agrícola de les localitats del Genovés i en un magatzem de la població de Corbera

La Guàrdia Civil procedeix contra una persona per tres delictes de furt continuat de ruscs d'abelles
18/10/2017 -

La Guàrdia Civil de València en el marc del “Pla contra les sostraccions en explotacions agrícoles, avícoles i ramaderes” hi ha va procedir a la recerca d’una persona de 59 anys i de nacionalitat espanyola, per la seua implicació en tres delictes de furt.

L’autor dels fets feia temps que es dedicava als furts de ruscs en l’època de recol·lecció de mel i posteriorment escatava, pintava i col·locava el seu nombre d’apicultor per a reutilitzar-les en els seus assentaments.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que es tractava d’una persona de la localitat d’Alzira, que es dedicava al furt de panells d’abelles en localitats de Iecla, Betxi i Torís.

La fase de la detenció s’ha desenvolupat el dia 15 d’octubre d’enguany, on es va poder detenir a una persona, de 59 anys anys i de nacionalitat espanyola, per tres delictes de furt.

Es van poder recuperar 78 ruscs d’abelles que es trobaven en un assentament del Genovés i en un magatzem de Corbera, propietats de l’autor dels fets.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats