25n
25N
25N

La Guàrdia Civil procedeix contra 4 persones per la sostracció de més 15.000 quilos de taronges i 200 calaixos de plàstic per a la fruita en la província de València

En esta operació denominada “BOXFREE” realitzada per la Guàrdia Civil de Xiva i en col·laboració amb la Policia Local de Godelleta s’han detingut a dues persones i investigat a altres dues

21/03/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’esta mercaderia, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de 2 persones (dos homes) d’edats compreses entre els 20 i 42 anys i 2 investigats (un home i una dona) d’edats compreses entre 28 i 29 anys ,tots de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de quatre delictes de furt.

Per part de la Guàrdia Civil de Xiva en col·laboració amb Policia Local de Godelleta, s’inicia la recerca arran de tenir coneixement de la sostracció de taronja i calaixos de plàstic, per tota la comarca de la Ribera Alta i Foia de Bunyol.

Per açò i fruit de les perquisicions obtingudes per agents de la Guàrdia Civil de Xiva, es va poder comprovar que es tractava de quatre persones que es dedicaven a sostraure la taronja dels camps i vendre-la més tard de forma il·legal en el mercat.

Per a la comissió dels delictes els detinguts utilitzaven furgonetes i turismes per al transport de la mercaderia, cometent els furts de matinada.

S’han pogut recuperar un total de 500 kg de taronges i 30 calaixos de plàstic. Estes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − set =

museo prehistoria