caixa popular

La Guàrdia Civil procedeix contra 153 persones per delictes relacionats amb el comerç de taronges en la província de València

El total de cítrics “blanquejats” en Dates falsificats ascendeix a més de 360.000 quilos

La Guàrdia Civil procedeix contra 153 persones per delictes relacionats amb el comerç de taronges en la província de València
19/06/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’esta mercaderia, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’11 persones i investigat a altres 142, com a presumptes autors de delicte continuat d’encobriment, furt i falsedat documental.

En diverses actuacions realitzades per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca s’inicie el passat mes d’octubre on s’han revisat de forma exhaustiva prop de 25.000 documents DATES en diversos establiments de compravenda de cítrics en diverses comarques de la província de València.

Per açò i fruit de les comprovacions efectuades pels agents es descobreixen prop d’1.000 Dates falsificats en part o íntegrament amb l’objectiu de licitar mercaderia d’origen desconegut.

Estes operacions s’han saldat amb la detenció d’11 persones i recerca d’altres 142, d’edats compreses entre els 16 i 63 anys, i de nacionalitats espanyola, romanesa, lituana, colombiana i letona, per la seua implicació en els delictes de delicte continuat d’encobriment, furt i falsedat documental.

El total de cítrics emparats com a legals en estes Dates ascendeix a més de 360.000 quilos. Estes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades als Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sueca, Alzira, Carlet, Picassent i Llíria.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats