25n
25N
25N

La Guàrdia Civil investiga a un home per la tala il·legal de 170 arbres fruiters d'un camp del municipi de Torrent

La Guàrdia Civil investiga a un home per la tala il·legal de 170 arbres fruiters d'un camp del municipi de Torrent
15/06/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles, la Guàrdia Civil ha procedit a la recerca d’un home de 44 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de danys.

En esta actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta es té coneixement a través d’una denúncia interposada en la Caserna de la Guàrdia Civil d’Aldaia per l’amo d’un camp de tarongers, de la tala de més de 170 tarongers situat en la rodalia del municipi de Torrent.

Per açò i fruit de les perquisicions obtingudes per components de la Guàrdia Civil, es va poder comprovar que es tractava d’una persona que es dedicava a talar arbres fruiters d’un camp suposadament abandonat, amb la finalitat de vendre la llenya obtinguda.

Se’l va sorprendre infraganti quan pretenia acabar la tala d’arbres que li quedaven en este camp. L’investigat ja va ser detingut mesos abans per fets similars de tala il·legal d’arbres fruiters, en tots dos casos utilitze el mateix vehicule i realitze el mateix modus operandi.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =

bombers
Valencia activa