caixa popular

La Guàrdia Civil investiga a dues persones en ser sorpreses sostraient meló d'aigua en una explotació agrícola de Sagunt

Els agents van poder recuperar els més de 100 quilograms de productes sostret

La Guàrdia Civil investiga a dues persones en ser sorpreses sostraient meló d'aigua en una explotació agrícola de Sagunt
28/06/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles, la Guàrdia Civil va procedir a la recerca de dues persones per un delicte de furt en una explotació agrícola de la localitat de Sagunt.

Els fets van ocórrer el passat 26 de Juny mentre l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sagunt es trobava prestant servei de vigilància d’explotacions agrícoles terme municipal de Sagunt.

Els agents observarem un vehicle estacionat en els voltants d’una explotació agrícola de meló d’aigua, amb la porta del maleter oberta, i diversos homes carregant melons d’aigua negres en el maleter.

Davant esta circumstància i este equip va procedir a traslladar-se cap als voltants de l’explotació agrícola, sent durant el transcurs del trasllat quan els subjectes es pujaren al vehicle i van abandonar el lloc.

Els agents van aconseguir donar l’alt al vehicle, fent ús dels senyals acústics i lluminoses del vehicle oficial; després de detenir el vehicle, s’observe com el mateix estava ocupat per dos homes.

Una vegada identificats, i davant l’evident nerviosisme que presentaven, es realitze un registre a l’interior del vehicle, on es localitze en el maleter uns 103 quilograms de melons d’aigua negres.

Es va comprovar que estes persones no tenien cap autorització per a recol·lectar melons d’aigua d’esta explotació, per açò els agents van investigar a estes dues persones, tots dos homes de 53 i 66 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte de furt.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris