25n
25N
25N

La Guàrdia Civil investiga a 19 persones per delictes relacionats amb la sostracció i venda il·lícita de taronges en la província de València

En una altra actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta s’han detingut a 2 persones per delictes de furt i falsedat documental

La Guàrdia Civil investiga a 19 persones per delictes relacionats amb la sostracció i venda il·lícita de taronges en la província de València
20/02/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’esta mercaderia, s’hi ha va procedir en dues actuacions diferents de la detenció de 9 persones i recerca d’altres 10 per delictes relacionats amb la sostracció i venda de productes del camp en la província de València.

En el marc de l’operació “Powell” realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Lliria s’ha detingut a 7 persones i recerca d’altres 10, una dona i 16 homes d’edats compreses entre els 19 i 57 anys i de nacionalitats espanyola i marroquina per la seua implicació en delictes d’apropiació indeguda, falsedat documental i encobriment.

Esta recerca s’inicie al desembre del 2016 arran d’una inspecció en un magatzem de compravenda de productes del camp en la comarca del Camp del Túria.

Després de les recerques realitzades, es va procedir a la detenció del responsable d’este magatzem com a presumpte autor de la falsificació de 36 documents DATA i l’encobriment de 19.000 kg de taronges. Així mateix es procedeix a la detenció d’altres 6 persones i a la recerca d’altres 10 com a presumptes autors dels delictes d’apropiació indeguda de 86.978 kg de taronges i de falsificació de 180 documents DATA per a emparar la procedència de la taronja.

En una altra actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta, s’ha detingut a 2 homes de 28 i 40 anys i de nacionalitat espanyola per la seua implicació en un delicte de furt i un altre de falsedat documental.

Els agents van sorprendre in franganti a estes persones mentre transportaven taronges sostretes en un vehicule.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 1 de Quart de Poblet i núm. 3 de Llíria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 7 =