caixa popular

La Guàrdia Civil deté "infraganti" a tres persones per delictes de robatori amb força i d'encobriment

Els implicats cometien els robatoris en habitatges deshabitats d’una localitat propera a la població de Requena

La Guàrdia Civil deté "infraganti" a tres persones per delictes de robatori amb força i d'encobriment
04/07/2017 -

La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones i investigat a una tercera, implicades en robatoris amb força en habitatges deshabitats d’una urbanització de Setaigües. Els autors desmuntaven cuines completes així com cambres de bany, persianes, electrodomèstics, portes i tot el que es poguera traure benefici.

L’operació “SISIFO” s’inicie a principis d’enguany, per part de components de la Guàrdia Civil de Requena a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’estos fets delictius, tot açò dins del “Pla Contra el robatori d’habitatges”, controlant tant l’accés i eixides de les urbanitzacions, com a magatzems i ferralleria on es poguera estar donant eixida al material sostret.

Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir i investigar a 3 persones, tots homes d’edats compreses entre els 31 i 41 anys i tots de nacionalitat espanyola per la seua implicació en delictes de robatoris amb força i d’encobriment.

En el transcurs d’un dels dispositius de seguretat realitzats pels agents de Requena van poder detenir “infragantis” als dos autors que es dedicaven a robar en els habitatges. El robat era venut a una tercera persona que es troba investigat per un delicte d’encobriment.

Els agents encarregats han realitzat dos registres un en un domicili i un altre en un magatzem de la població de Requena on s’han trobat des d’electrodomèstics, cambres de bany, aixeteries, radiadors, vitroceràmiques, halogenur, persianes, etc.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris