25n
25N
25N

La Guàrdia Civil deté a un home implicat en 8 incendis ocorreguts a Godelleta

Esta operació ha comptat amb la col·laboració d’agents del Seprona de la Guàrdia Civil de Benaguasil, de la Policia Local de Godelleta i Agents Mediambientals de la Generalitat

La Guàrdia Civil deté a un home implicat en 8 incendis ocorreguts a Godelleta
09/02/2017 -

Dins del Pla de Prevenció d’Actuacions d’incendis forestals, la Guàrdia Civil ha detingut a un jove menor d’edat com a responsable de diversos incendis forestals ocorreguts al novembre a Godelleta. El passat mes de novembre es van registrar en este terme municipal 8 incendis, previsiblement provocats sent 5 d’ells forestals.

Per açò, immediatament es va iniciar l’operació “Piromonte” per part de la Guàrdia Civil de Chiva, a fi de poder identificar, localitzar i detenir, a l’autor o autors d’estos fets que posen en perill la integritat de les persones i són tan perjudicials per a la naturalesa.

Fruit de les constants recerques per part dels intervinents en esta operació es va poder esbrinar que la persona implicada en estos fets era un jove que actuava al capvespre usant un encenedor amb el qual botava directament foc a la vegetació.

 

Fase d’explotació

La fase d’explotació d’este operatiu va tenir lloc el passat dia 2 de febrer, gràcies a les àrdues tasques de recerca dels agents encarregats s’ha pogut detenir a este home menor d’edat i de nacionalitat espanyola implicat en un delicte continuat d’incendi forestal i un altre delicte de danys.

A esta persona se li atribueixen la comissió de 5 incendis forestals i 3 incendis no forestals entre el 4 i 5 de novembre, afectant zona de massa forestal de la localitat de Godelleta. En esta operació realitzada per la Guàrdia Civil de Chiva ha comptat amb la col·laboració d’agents del Seprona de la Guàrdia Civil de Benaguasil, de la Policia Local de Godelleta i Agents Mediambientals de la Generalitat Valenciana. Les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + huit =