25n
25N
25N

La Guàrdia Civil deté a dos homes implicats en tres robatoris amb força en el mateix bar en Benicull

Els detinguts havien intentat entrar per la força en tres ocasions en un mateix bar de la localitat de Benicull aconseguint portar-se la recaptació en la ultima ocasió el passat dia 21 de gener

07/02/2017 -

La Guàrdia Civil va tenir coneixement que des del passat dia 31 de desembre de 2016 s’havien produït tres robatoris amb força i l’últim d’ells consumat en un mateix bar de la localitat de Benicull. Immediatament, s’inicie l’operació “Steal Corner”, per part de components de la Guàrdia Civil de Sueca, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’estos fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a dos homes de 26 i 32 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força en grau de temptativa i un altre de robatori amb força. La seqüència de fets va començar el dia 31 de desembre on estos homes van intentar forçar la porta principal per a accedir a l’interior. Novament en la matinada del dia 20 de gener van accedir a l’interior al mateix establiment esta vegada forçant una de les finestres, però no van poder sostraure res, ja que mentre intentaven apalancar la màquina recreativa va saltar l’alarma de l’establiment. És el dia 21 de gener de matinada quan finalment forçant la mateixa finestra van aconseguir accedir a l’interior de l’establiment i sostraure la recaptació de la màquina recreativa després de violentar-la amb un objecte contundent.

Els detinguts preparaven el “colp” acudint a l’establiment com a clients per a observar les possibles vies d’entrada i la ubicació dels futurs objectius. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Sueca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 15 =