25n
25N
25N

La Guàrdia Civil destrueix tres magranes de mà de la guerra civil i un projectil oposats a Almussafes i Paiporta

Els artefactes trobats van ser destruïts pels GEDEX en la zona habilitada per a açò

La Guàrdia Civil destrueix tres magranes de mà de la guerra civil i un projectil oposats a Almussafes i Paiporta
25/05/2017 -

El passat dia 18 de maig al voltant de les 11.30 hores, es va rebre avís per part del Seprona de la Guàrdia Civil de Sollana que l’amo d’una ferralleria d’Almussafes, havia localitzat dues magranes en la ferralla que tenia pendent de destrucció.

Una vegada coneguts els fets, l’Equip de desactivació d’Explosius de la Guàrdia Civil de València, es van desplaçar al lloc, comprovant que es tractava de dues magranes de morter del tipus VALERO reformades, de 81 mm una completa (amb espoleta i amb càrrega explosiva) i l’altra inerta, de les utilitzades en la passada guerra civil.

En el mateix dia 18 al voltant de les 11.54 hores, un veí de Paiporta lliura en la Intervenció d’armes de la Guàrdia Civil de Paiporta dos artefactes que es va trobar fent neteja en un domicili d’una localitat d’Albacete.es tractava d’una granada tipus BRIXIA 45 mm i un projectil contra carro de 40 mm sistema ARELLANO també de la guerra civil.

Les tres magranes i el projectil van ser destruïts pels agents en una zona indicada per a estes comeses. I es van mantenir en tot moment les mesures de seguretat pertinents.

Des de la Guàrdia Civil de València es recorda que la forma d’actuar davant la troballa d’algun artefacte explosiu consisteix a avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell