25n
25N
25N

La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda de drogues important a Cullera

En els registres practicats per la Guàrdia Civil, els agents es van intervenir diverses dosis de cocaïna, diners en efectiu, telèfons mòbils, rellotges de marca, una pistola, productes per a adulterar i barrejar la cocaïna, quatre turismes, una motocicleta

La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda de drogues important a Cullera
20/03/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil venia investigant la possibilitat que s’estigueren utilitzant diversos habitatges a Cullera i poblacions limítrofes com a punt de venda de drogues a la menuda.

Per açò, el passat mes de desembre del 2016 es va iniciar l’operació “REYMEMO” per part de la Guàrdia Civil de Cullera a fi de poder esclarir estos fets i detenir als suposats autors.

Fruit de les intenses gestions realitzades des de desembre del 2016 i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu, es va poder comprovar que es tractava d’una organització ben estructurada en la qual el capitost del grup adquiria la substància en la capital de València on l’ocultava en el seu domicili de la capital per a dies més tard distribuir-la amb els altres components de l’organització, per a la seua venda per la població de Cullera i localitats limítrofes.

La fase d’explotació d’esta operació finalitze el dia 14 de març, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de nou homes i tres dones d’edats compreses entre els 17 a 62 anys respectivament i de nacionalitats 9 d’ells colombians i 3 espanyols, per la seua implicació en un delicte contra la salut publica (trafique de drogues), tinença il·lícita d’armes i un altre de pertinença a organització criminal.

En els quatre registres practicats dos a Cullera, un a València i un altre a Favara, els agents encarregats de l’operatiu s’han confiscat diverses dosis de cocaïna, diners en efectiu, telèfons mòbils, rellotges de marca, una pistola, productes per a adulterar i barrejar les substàncies estupefaents, quatre turismes i una motocicleta, els quals eren utilitzats pels detinguts per als desplaçaments de proveïment i aprovisionament.

En l’Operació “REYMEMO” han intervingut també agents del Grup de Reserva i Seguretat, Components de la USECIC i cans detectors de drogues. Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció Núm. 3 de Sueca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =